Rođendan projekta Knjigom do krova

Projekt Knjigom do krova će ove godine obilježiti 6. rođendan tijekom 9. Sesvetskog pjesničkog maratona. Maraton će se održati u Knjižnici Sesvete, Trg D.Domjanića 6 u četvrtak, 21.travnja s početkom u 18:00 sati.

Na poziv kolege Ivana Babića, voditelja i glavnog organizatora Maratona, kojemu se svidjela naša dugogodišnja suradnja s pjesnicima i kantautorima, s veseljem smo prihvatili doprinjeti ovogodišnjem događanju.

BlackMary i Čudnoređe, glazbenici su koji nas prate od prvih koraka, a pjesnici Đurđica Čavrak i Dražen Zetić uvijek su se rado odazivali suradnji. Ana Kutija, volonterka na Informatičkim radionicama za beskućnike u Gradskoj knjižnici, će izložiti svoje keramičke uratke, a Mile Mrvalj, predsjednik Fajtera, će upoznati pjesnike i sve prisutne s novim postignućima udruge koja se bori za prava beskućnika.

Ovo je lijepa prigoda da se široki krug pjesnika i umjetnika te ostalih posjetitelja, koji svake godine u velikom broju sudjeluju i uživaju u Maratonu, senzibilizira za tematiku beskućništva.

Pjesnici i svi oni koji se zajedno s nama želite čuditi svijetu – dobro došli!