Promocija knjige Dinka Zaharije

Ulične svjetiljke pozvaju vas na promociju knjige bivšeg prodavača Dinka Zaharije koja će se održati u Zagrebu u četvrtak 27. 4., u Gradskoj knjižnici na Starčevićevom trgu u 18 sati. Na promociji će govoriti poznati novinar Darko Pavičić te Jasna Krapac i fra Siniša Pucić.

Koliko je ovo maleno djelo važno i koliko bi bilo lijepo da ga podržite svojim dolaskom, možete vidjeti već iz samih Dinkovih riječi:
"Moje ime je Dinko i ja sam bivši beskućnik, ovisnik o kocki, koji je bio na dnu, ali je uspio sakupiti sve mrvice života i krenuti iznova. Bio sam u zatvoru, bio sam na ulici i bio sam izgubljen. Bilo je teško i teško sam se pomirio s činjenicom da sam iznevjerio sebe i svoj život. Međutim, prvi korak uvijek je najteže napraviti, ali je zato toliko važan – priznao sam sam sebi ovu veliku istinu i odlučno krenuo dalje. Pisanje mi je bila terapija, a danas je to svjedočanstvo oporavka i ulaska u novi život. Želio sam da ova knjiga bude i poticaj drugima, a posebno mladima kako bi naučili nešto iz mojeg iskustva te izbjegli istu nevolju u koju sam se ja sam uvaljao. Tešto je to priznati, ali je tako. Danas je novi dan i ja sam novi čovjek. Od beskućnika, prodavača Uličnih svjetiljki došao sam do posla i novog života i zato Vas radosno pozivam na promociju moje knjige, 27. travnja 2017. u Gradskoj knjižnici na Starčevićevom trgu u 18 sati u Zagrebu. Podršku će mi pružiti kolege prodavači Uličnih svjetiljki te dragi volonteri i prijatelji koje sam na ovom putu od mraka do sunca upoznao. S poštovanjem, Dinko Zaharija"